SSurblys, tokio pobūdžio pasisakymai išduoda jūsų polinkį į isteriją.
dažnai keliauju, gryžęs nustembu koks kartais uždaras, tamsus tas mano gimtasis kraštas. Plačiai apėmęs visuotinis vajus (ne tik čia forume) kitamintį apšaukti ragana ar tai troliu. Matau "internetinio trolio" reikšmė labai praplėsta - dabar troliu vadinamas kitamintis ar apskritai nepatikęs žmogus forume. Ypač kai kurie čia nusisėdėję ir įsijautę į savo reikšmingą vaidmenį labai mėgsta iš aukšto pareikšti jog esi trolis ir ale nesikišk į suaugusių pokalbius

. Dar kai kurie turi polinkį kreiptis pilnu vardu ir pavarde (iš kažkur išsiaiškinę), taip dar labiau pabrėždami savo ale tėvišką toną

..
man jau nesugrįžtamai užkabinta trolio etiketė, bet ar galėtų kas pasakyti kurioje vietoje "
ne atsakymai i rupimus klausimus o tiesiog kompleksu rodymas" ir "
stereotipinis trolis". Kurioje vietoje?
-ar ten kur Deivuxui įrodinėjau, kad netgi Pro plento lenktynėse yra naudojama cyclocross technika (net kai įtikinau, po to visvien buvo užkabintas didelis "troll warning" plakatas

).
- ar ten kur patariu nesirinkti fiksuotos pavaros, kadangi žinau nemažai žmonių su pagadintais sąnariais?
-ar ten kur rašau, kad nepasitikiu karboniniais "steereriais" ir kitiems patariu ieškotis aliuminio?
-o gal ten kur rašau, kad eilę metų sėkmingai naudoju "Crud racer" purvasaugius?
-ar ten kur aprašau grynai asmeninę patirtį tai, kad nejaučiu jokio pranašumo naudojant aerostipinus

(ateina DarysP ir savo teorijom nuneiginėja grynai mano asmeninę patirtį

, ir galiausiai vėl lieku trolis

)
-ar tai, kad mėgstu pašiepti elitizmo maniją ir profesionalų sportą ? (jei kam tai stipriai nepatinka tai čia jau kažkieno kito kompleksai, ne mano

)
- ar tai, kad kelionių skyrelyje pasidalyju patirtimi apie krepšus?
-dar kas nors?
-dar kai kuriems mažaraščiams LABAI nepatiko mano "kompleksas" tai jog nekompleksuoju naudoti lietuviškus žodžius.
Papraščiausi dalykai kurie laisvai diskutuojami užsienio forumuose, čia kartais gali peržengti keletos susireikšminusiųjų formuojamus stereotipus ir tada patampi troliu
Nepatinka nesirodyk, žinau, gal taip ir padarysiu. Šiaip gaila, juk tai didžiausias LT forumas, o ateina naujokai ir jiems nieko nelieka kaip tik sekti tas pačias keletos "autoritetų" suformuotas vėžes.