nykstukas rašė:Nu nevisai aš jau toks ir jaunuolis, dar meteliai ir jau žiurėk 30 bus

Ujj, sorry... Nors pagal mane visteik jaunuolis..
Beje - ar tik nebus cia priezastis, jog viskas iki galo padayta ir sekmingai veikia (amzius)?
o pačiam verta buvo daryt nes gavosi pigiau nei rinkinys iš amerikonų ar rusų.
- kas be ko.
Traukos tikrai užtenka, iš vietos manes nepatraukia, tam yra pas mane pėdalai

užtenka bent 10km/h ir paskui pilnai motoras susitvarko.
Pnasia ta ir turejua minty. Beje - variklio dar ir sankaba specifine, griebia ir sukimba anksti, ne tam reikalui. Galima but gal svareliu spyruokles kietesnes sudet, bet cia zaidims ilgas, o jai su pamynimu isisprendzia ir neverta... Viskas tada gerai.
As siap tai vistik dirzeli buciau dejes. Nereik jokiu superfrezavimu; "Ispolzuj to cto pad rukoj i ne isci sebie drugoj!"
Primeciau, kad didziojo skriemulio dydis skelbimo masinos tiktu, tai tik itvirtint. O jau mazaji paskaiciuot pagal ji, ir toki bet kokis tekintojas jau "nudros".
Kuo dirzelis gerai: kaip jau sakiau - tylus, tept nereikia, o dar grandine prie tokiu sukiu baisoka biski... Dirzelis jei kas uzsikirtsu prabuksuos, o jei truks - nuleks sua ir neuzkirs nieko.
Dar kas - motoras dirba pulsacijom, ir gali istampyt stipinus. Sita seni dvirtistai zinodavo pukia ta, kas bande "motorinkos" varikli i dvirati det. Ir
parurys123 su tuo vargo.
Dirzelis jas susvelnintu.
Na, siap cia tiktai ideja. Paciam tikrai nepersu, jei viskas ir taip veikia. Gal, sakau, kas nors dar banys ka panasus ir igyvendins, man paciam kaip ir neaktulau dabar.
parurys123 rašė:Viskas tobulinimai baigti

Oh my good!
beveik turbocharger'inis diesel ratbike's:
Liuks, kolega. Paties darbu graziausias gal ir nepavadinisi, bet jau ismones ir orginalumo tikrai netruksta.